Bedenk een stoere naam voor een horecaslagerij
Wedstrijd gegevens:
Pakket goud
- Wedstrijd van: sstakenburg
- Categorie: Bedrijfsnaam
- Totaal budget: € 359.00
- Datum start : 25-11-2014 18:00
- Datum einde : 05-01-2015 18:00
- Status : Beëindigd
- Relevante bestanden: Geen
-
Beschikbare talen:
- Aantal inzendingen: 379
-
Respons opdrachtgever:
laag hoog
Behoefte:
Wat steekwoorden mbt het gevoel de naam op moet roepen: authentiek, stoer, betrouwbaar, vakkundig, ambachtelijk, high service, connaisseur, specialist, uniek, ruig, sympathiek, modern-sjiek.
In tegenstelling tot eerder aangegeven; we staan ook open voor Engelse suggestie, dit omdat alleen Nederlands of Frans toch teveel beperkt blijkt nu.
Ook zouden we de naam later eventueel graag kunnen gebruiken voor een eventuele verkoop aan consumenten direct, middels een webshop.
Rekening houdend met strategische aspecten van een bedrijfsnaam, zie http://www.entrepreneur.com/article/21774 en http://www.studiostt.nl/tips/zo-verzin-je-een-ijzersterke-merknaam-1
Bedrijfsomschrijving:
Het bedrijf is een start-up met 2 jongen ondernemers aan het roer. We willen alle horeca van eetcafe en cateraar tot bijna-sterrenzaak gaan beleveren met mooie stukken vlees helemaal op wens van de klant! Eventueel willen we ook een webshop openen onder dezelfde naam om zo ook particulieren te kunnen bedienen.
Doelgroep:
Horecaondernemers, chef-koks en particulieren
Kleuren, favoriete logo's, must haves
http://noowz.nl/design/bekende-logos-in-een-modern-jasje/
https://www.facebook.com/pages/Monsieur-Saucisson/333434286817439
hier enkele voorbeelden van wat welke stijl ons aanspreekt
DS.NDD
-
-
Toelichting van de designer DS.NDD:
Goed vlees. Maar ook een verbastering van Bon Vivant
-
Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.
-
-
-
Toelichting van de designer DS.NDD:
Een samenvoeging van het Franse woord 'viande' en het Nederlandse 'dier' wordt samen de aanspreektitel van deze 'vakman in de vleessector'
-
Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.
-
-
-
Toelichting van de designer DS.NDD:
Uitspraak kan verwijzen naar 'de tijd nemen' maar ook naar 'tijd voor steak'
-
Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.
-
-
-
Geen commentaar
-
Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.
-