Bedenk een stoere naam voor een horecaslagerij

Datum start: 25-11-2014

Datum einde: 05-01-2015

Totaal budget: € 359.00
Nieuwste inzending
Book cover
bert-jan-design

Het begon allemaal met een idee...

Een korte, interactieve gids hielp hen hun ontwerpstijl te ontdekken en legde precies vast wat ze nodig hadden.

Behoefte


Verzin een naam die past bij een vleesleverancier/horecaslagerij die service heel hoog in het vaandel heeft.

Wat steekwoorden mbt het gevoel de naam op moet roepen: authentiek, stoer, betrouwbaar, vakkundig, ambachtelijk, high service, connaisseur, specialist, uniek, ruig, sympathiek, modern-sjiek.

In tegenstelling tot eerder aangegeven; we staan ook open voor Engelse suggestie, dit omdat alleen Nederlands of Frans toch teveel beperkt blijkt nu.

Ook zouden we de naam later eventueel graag kunnen gebruiken voor een eventuele verkoop aan consumenten direct, middels een webshop.

Rekening houdend met strategische aspecten van een bedrijfsnaam, zie http://www.entrepreneur.com/article/21774 en http://www.studiostt.nl/tips/zo-verzin-je-een-ijzersterke-merknaam-1

Bedrijfsomschrijving


Het bedrijf is een start-up met 2 jongen ondernemers aan het roer. We willen alle horeca van eetcafe en cateraar tot bijna-sterrenzaak gaan beleveren met mooie stukken vlees helemaal op wens van de klant! Eventueel willen we ook een webshop openen onder dezelfde naam om zo ook particulieren te kunnen bedienen.

Doelgroep


Horecaondernemers, chef-koks en particulieren

Kleuren, favoriete logo's, must haves


http://noowz.nl/design/bekende-logos-in-een-modern-jasje/
https://www.facebook.com/pages/Monsieur-Saucisson/333434286817439
hier enkele voorbeelden van wat welke stijl ons aanspreekt

Designer: DS.NDD DS.NDD
bedrijfsnaam-dsndd-uP0RGQJE

DS.NDDDS.NDD

Goed vlees. Maar ook een verbastering van Bon Vivant

Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.
bedrijfsnaam-dsndd-ZmZL19CC

DS.NDDDS.NDD

Een samenvoeging van het Franse woord 'viande' en het Nederlandse 'dier' wordt samen de aanspreektitel van deze 'vakman in de vleessector'

Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.
bedrijfsnaam-dsndd-9pCzEIq0

DS.NDDDS.NDD

Uitspraak kan verwijzen naar 'de tijd nemen' maar ook naar 'tijd voor steak'

Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.
bedrijfsnaam-dsndd-9CtGQQS0

Geen commentaar

Deze wedstrijd is gesloten. Commentaar geven is niet meer mogelijk.