Beste,
Dank voor uw reactie. Hierbij een nieuwe poging. Dit keer is er gekozen voor het play tekentje dat video representeert. De lijntjes stellen een soort architecten tekening voor, en representeert dus architect.
Ik heb gekozen voor een frissere kleur blauw om het logo een betere look te geven. De tekst opzet is hetzelfde. Ik ben benieuwd naar uw reactie.
Met vriendelijke groet,
Joel
o2Designs
logo voor videoarchitect
- Wedstrijd van: videoarchitect
- Categorie: Logo
- Status: Beëindigd
Datum start: 11-09-2013
Datum einde: 05-10-2013
Het begon allemaal met een idee...
Een korte, interactieve gids hielp hen hun ontwerpstijl te ontdekken en legde precies vast wat ze nodig hadden.
Brandsupply is een platform waar creatieve professionals en bedrijven samenwerken aan unieke projecten en ontwerpen.
Klanten die bijvoorbeeld een nieuw logo of een huisstijl zoeken, geven een beschrijving van hun wensen. Daarna kunnen ontwerpers via Brandsupply deelnemen aan het project door één of meerdere ontwerpen in te sturen. Uiteindelijk kiest de klant het ontwerp dat zij het beste vinden.
De kosten variëren per type project, van €169 voor een bedrijfs- of projectnaam tot €539 voor een volledige website. De klant bepaalt zelf hoeveel hij of zij voor het gehele project wil betalen.



Beste,
Hierbij mijn inzending. Modern en vernieuwend is het in ieder geval wel. Of dit u aanspreekt is de vraag. Daarom zou ik graag uw mening horen.
Met vriendelijke groet,
Joel
o2Designs
Beste o²Design,
Alvast dank voor het insturen van je ontwerp.
korte feedback:
- we vinden dat de woorden "video" en "architect" mooi naar voor gebracht worden, we zijn wel nog niet 100% overtuigd van de kleuren.
- de band met "architect" komt te weinig naar boven omdat de focus ligt op het "klapbord" wat teveel verwijst naar een middel die gebruikt wordt om geluid te synchroniseren bij een film (old school). cfr. door te klappen met het bord maakte men een geluid dat door de diverse camera's opgenomen werd. In de montagestudio zorgde dit voor een hoorbare audiopiek die men gebruikte om alle beelden (via het geluid) te synchroniseren. Met andere woorden; de focus ligt hier teveel op "het synchroniseren van beelden en geluiden". Dit gevoel wordt nog versterkt doordat je 2 klapbordjes op elkaar legt (cfr. meerdere audiosporen). Een klapbord zou één van de instrumenten of middelen kunnen zijn van een videoarchitect.
- De grote uitdaging is - denk ik - om "video" samen met "architect" te visualiseren, zonder daarbij te bombastisch uit de hoek te komen.
We kijken zeker en vast uit naar een verdere upgrade!