Mijn voorkeur.
Donkerrood als kleur voor Japan. Rood is in Japan een symbolische kleur. Het staat voor vreugde en het schrikt boze geesten af.
Helderrood staat voor Amsterdam.
Datum start: 19-01-2010
Datum einde: 09-02-2010
Het begon allemaal met een idee...
Een korte, interactieve gids hielp hen hun ontwerpstijl te ontdekken en legde precies vast wat ze nodig hadden.
Brandsupply is een platform waar creatieve professionals en bedrijven samenwerken aan unieke projecten en ontwerpen.
Klanten die bijvoorbeeld een nieuw logo of een huisstijl zoeken, geven een beschrijving van hun wensen. Daarna kunnen ontwerpers via Brandsupply deelnemen aan het project door één of meerdere ontwerpen in te sturen. Uiteindelijk kiest de klant het ontwerp dat zij het beste vinden.
De kosten variëren per type project, van €169 voor een bedrijfs- of projectnaam tot €539 voor een volledige website. De klant bepaalt zelf hoeveel hij of zij voor het gehele project wil betalen.



Nog een variatie waarbij de horizontale middenlijn, een chopstick is.

Variaties op het thema. De H krijgt in dit voorstel meer nadruk en zou gezien kunnen worden als twee chopsticks.

Hetzelfde ontwerp maar dan diapositief. De zwarte vorm is nu een vierkant maar kan eventueel allerlei vormen aannemen zodat er een hele grafische illustratietaal kan komen.
Het logo heeft ook iets weg van de Amsterdamse School vormgeving

Een sterk logo dat geen kleur nodig heeft. Het strakke zwarte lijnenspel geeft het logo een Japans gevoel. Er is gespeeld met de gelijkenis in opbouw tussen SUS en 020. Het woord HI kan ook als los element binnen de huisstijl gebruikt worden, denk aan de voorzijde van de menukaart, of bij de deur of desnoods deurmat.
Ik vind dat sus - HI leuk gedaan. Je bent creatief met de letters omgesprongen het geheel vind ik nog wat kleurloos. Alvast 3 sterren
Het logo kan natuurlijk in een kleur gezet worden. Misschien heb je een bepaalde kleur in het interieur en kan het logo daarbij aansluiten. Laat maar weten.
Je kan ook kiezen voor een wit logo en de achtergrondkleur steeds van kleur te laten wisselen, je krijgt dan een kleurrijk en speels geheel. Je moet eerst naar de basis kijken en van daaruit verder werken.