Beste,
hierbij vindt u mijn voorstel voor het logo + naamkaartje.
In de letter "U" zitten 3 dalende balkjes, die de reductie van geluid weergeven. De twee buitenste balken van de U zijn een grafische voorstelling van de materialen zoals panelen en dividers die zorgen voor deze geluidsvermindering > ze houden het geluid als het ware tegen.
Persoonlijk zou ik als symbool geen kruisje gebruiken omdat mij dat meer het gevoel geeft dat je de mensen het zwijgen oplegt, terwijl het toch net de bedoeling is dat de communicatie beter verloopt dankzij de geluidsabsorberende meubelen.
De kleur groen heb ik erin verwerkt om het duurzame en sociaal bewuste aspect van uw zaak weer te geven. In combinatie met donkergrijs krijg je een modern resultaat.
Laat maar weten wat u denkt.
Met vriendelijke groet,
Riane
Huisstijl voor een duurzame producent van akoestische meubelen
- Wedstrijd van: New on the block
- Categorie: Logo & Huisstijl
- Status: Beëindigd
- Bestanden: Bestand 1, Bestand 2, Bestand 3
Datum start: 27-12-2013
Datum einde: 10-01-2014
Het begon allemaal met een idee...
Een korte, interactieve gids hielp hen hun ontwerpstijl te ontdekken en legde precies vast wat ze nodig hadden.
Brandsupply is een platform waar creatieve professionals en bedrijven samenwerken aan unieke projecten en ontwerpen.
Klanten die bijvoorbeeld een nieuw logo of een huisstijl zoeken, geven een beschrijving van hun wensen. Daarna kunnen ontwerpers via Brandsupply deelnemen aan het project door één of meerdere ontwerpen in te sturen. Uiteindelijk kiest de klant het ontwerp dat zij het beste vinden.
De kosten variëren per type project, van €169 voor een bedrijfs- of projectnaam tot €539 voor een volledige website. De klant bepaalt zelf hoeveel hij of zij voor het gehele project wil betalen.


Riane, Een hartstikke leuk logo en prima onderbouwt echter het doet gewoon teveel denken aan audio. Om akoestische oplossingen als de onze hangt een ontzettend feel good gevoel. Je wordt er vrolijker van als de herrie minder wordt. Wij hanteren de term "happy work". Daarnaast heeft het een hoog "design" gehalte. Dat wij in kindertaal communiceren en het liefst cartoonachtig met veel tekeningen of icoontjes zie ik ook niet aansluiten bij het logo.
Oké geen probleem, ik snap jullie invalshoek!
Ik ben inderdaad meer in de design richting gegaan omdat ik vond dat jullie voorbeelden van het meubilair er ook wel origineel en "designy" uitzagen.
Als ik je feedback nu lees, merk ik dat je eerder een gevoel wil overbrengen dan een letterlijke interpretatie van de functionaliteit. Als ontwerper is het natuurlijk een automatisme om meteen duidelijk proberen over te brengen wat het bedrijf doet.. :)